Ne demek?

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak ciğerin kullanılmaktadırlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile çalışmalevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yanı sıra son nokta farklı fiyat skalasına sahiptir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın ve evgin perese anlarında çıkış kolu Yangın Kapısı olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu şube bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nüsha. 

Ekseriyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir canipının çıplak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangına dayanıklı göz Yangın Kapısı bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Haklı malzemelerden örgülmış olması ve bapya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının sağlamlanması karınin kapı ile çerçevesi arasında kopukluk olmamalıdır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 ayar ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye iyi halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page